• Bosna i Hercegovina
  • Group

Portfolio Intelligence

Portfolio Intelligence je poslovna analitika sa sadržajem. 

Portfolio Intelligence je inovativan, sveobuhvatan, jednostavan, pouzdan analitički alat za svakodnevno praćenje, kvalitetnu sistemsku analizu i dubinski pregled portfolija Vaših kupaca, klijenata, dobavljača, partnera.

Odluke donosimo svakodnevno. Da bi bile što mudrije, važno je da se temelje na sveobuhvatnoj analizi kupaca, klijenata, dobavljača, partnera.


Jednostavna i sistematična analiza.
Uz Portfolio intelligence kreirajte pojedinačne portfolije kupaca ili dobavljača, pratite konkurenciju ili potencijalne klijente, a sve obavijesti  poslovnim promjenama kod subjekata u portfoliju stižu direktno na Vašu e-mail adresu.
Pratite poslovanje subjekata na 4 tržišta regije.
Portfolio Intelligence sadrži bazu poslovnih subjekata iz 4 zemlje – na raspolaganju su Vam podaci za poslovne subjekte iz BiH, Hrvatske, Slovenije te Srbije.
Smanjite rizik poslovanja.
Podaci se ažuriraju svakodnevno te Vam na raspolagnju stoje najrelevantnije informacije o svim važnim promjenama u poslovanju. Tu je i bonitetna ocjena kao dodatni pokazatelj koji osigurava adekvatno upravljanje rizicima.
Dubinski segmentirajte tržište i iskoristite njegov puni potencijal.
Portfolio intelligence olakšava planiranje prodajnih aktivnosti, dubinsku analizu tržišta te jednostavnu i preciznu (mikro) segmentaciju. Takođe moguće je identificirati ona tržišta koja najviše obećavaju.