• Bosna i Hercegovina
  • Group

Certifikat bonitetne izvrsnosti AAACertifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada, koji certificirane kompanije svrstava u sam vrh domaće privrede, stavljajući ih u ravnopravan položaj sa  kompanijama iz EU, jer se pri ocjenjivanju primjenjuje ista metodologija i dokazani kriteriji.

Biti nosilac certifikata bonitetne izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim poduzeća dokazuju svojim potencijalnim partnerima da su odgovorno i kvalitetno vođeno poduzeća s kojima treba poslovati.

Bonitetnim certifikatom poslovni subjekti dodatno unaprijeđuju svoj ugled i potvrđuju povjerenje u domaćoj i inostranoj poslovnoj zajednici. Nosioci certifikata na taj način ističu dodatno povjerenje poslovnih partnera.

Certifikat mogu da dobiju samo provjerena preduzeća i on je međunarodno priznata oznaka ekonomskog kvaliteta poslovnog subjekta.

ZLATNA BONITETNA IZVRSNOST


Zlatna bonitetna izvrsnost predstavlja nadprosječnu vrijednost kompanije, koja tri godine za redom iskazuju najvišu ocjenu izvrsnosti. 

Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti priznat je i uvažen u 18 zemalja Evrope. 

Čestitamo svim sadašnjim i budućim nosiocima Bisnode certifikata bonitetne izvrsnosti!

Provjerite da li i vaša kompanija spada u bonitetno izvrsne?

Pošaljite upit


Prilikom slanja je došlo do greške. Molimo provjerite jesu li sva polja pravilno ispunjena.
Vaša je poruka uspješno poslana. Odgovorit ćemo na Vaš upit ubrzo.