• Bosna i Hercegovina
  • Group

Karijera

Raditi u Bisnode znači biti dio cijele grupe Bisnode, zato cijenimo lojalnost. Mi smo ambiciozna kompanija sa svijetlom budućnošću i za Bisnode zaposlenici su bitna komponenta kompanije – sa svojim znanjem, iskustvom, vještinama i vrijednostima.

Cijenimo nezavisne i samoinicijativne osobe koji žele biti dio tima, koje nastoje biti otvorene, energične i pozitivne te raditi svoj posao odgovorno i ozbiljno. Mi smo u potrazi za saradnicima koji su uporni i ambiciozni te koji se ne plaše novih izazova i žele razvoj.

Slobodna mjesta:

BISNODE BH, VODEĆI EUROPSKI PONUĐAČ POSLOVNIH INFORMACIJA

Traži: Saradnika za prodaju rješenja M/Ž

Želimo, da se nam pridruže najbolji među onima:

koji žele razvijati svoju poslovnu karijeru u najbrže rastućem segmentu poslovanja na svijetu - Big data koji poznaju poslovno okruženje grada i regije u kojoj žive koji svojim nastupom i prezentacijskim vještinama žele pomoći klijentima da posluju još bolje i uspješnije 
koji žele biti plaćeni po osobnom uspjehu koji žele iskoristiti u praksi svoje ekonomsko znanjekoji razumiju da je konzultantska prodaja prepoznavanje potrebe klijenta 


Bisnode je najveći europski ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu, Švedska. Bisnode u BiH posluje od 2013. godine. 

Bisnode prema ocjeni svojih zaposlenika spada u sam vrh najboljih poslodavaca u EU (Engagement Survey (81).

Bisnode prema ocjeni svojih klijenta nudi kvalitetne proizvode i ispunjava svoja obećanja NPS Score (48)