• Bosna i Hercegovina
  • Group

Poslovni susret privrednika Zeničko-dobojskog kantona

Bisnode BH d.o.o. Vas poziva na Poslovni susret privrednika Zeničko-dobojskog kantona 26. 04. 2017. u u općini Tešanj, Trg Alije Izetbegovića 1 sala Općinskog vijeća u 13.00 sati.

Ovi susreti su dio Bisnode kampanje kreiranja pozitivnog poslovnog okruženja koja uključuje aktualizaciju modernih poslovnih alata za unaprjeđenje poslovanja, povezivanje javne uprave i privrednika te promociju bh. privrede.

Molimo Vas da svoj dolazak prijavite OVDJE ili na mail pr.bih@bisnode.com
Stanje u privredi ZDK sa posebnim osvrtom na općinu Tešanj

Želite li znati u kakvom okruženju razvijate svoj biznis? Bisnode analiza privrede u regiji će odgovoriti na ovo pitanje, pokazujući realno stanje u regiji i sve uspjehe njenih privrednika ali i način na koji ovakve informacije mogu mogu koristiti u donošenju dobrih poslovnih odluka koje unaprjeđuju poslovanje.
Dodjela Bisnode certifikata bonitetne izvrsnosti

Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim kompanije potencijalnim partnerima potvrđuju da su odgovorna i kvalitetno vođena poduzeća s kojima treba poslovati. Priznat je u 18 zemalja Evrope u kojima grupacija Bisnode posluje već 28 godina.Bisnode Speed Networking

Povezati privrednike na domaćem i međunarodnom tržištu, radi novih kontakata, koji će rezultirati novim poslovima je dugoročan cilj svake dobre kompanije koja želi razvijati poslovanje. Bisnode Speed Networking je brz, zabavan i optimalan način za upoznavanje potencijalnih partnera