• Bosna i Hercegovina
  • Group

„Klub Visoke pete“

   &    

Vas pozivaju na druženje poslovnih žena 

   „Klub Visoke pete“


Srijeda, 29. 03. 2017. u 16.30 sati
Sarajevo, Trattoria Nostra Cucina, Titova 54


„Klub Visoke pete“ je Bisnode projekt posvećen ženama sposobnim da svojom pozitivnom energijom postignu gotovo sve. To je jedna od regijskih aktivnosti grupe Bisnode, kojom kreiramo platformu za stvaranje novih poslovnih prilika. Cilj aktivnosti „Kluba visokih peta“ je kreirati mjesto koje nudi značajne informacije i kontakte u atmosferi koja motivira žene u poslu da budu aktivnije i samosvjesnije.


Ovo je i prilika da se predstavi lifestyle portal Coolstyle.ba koji je pokrenula mlada kompanija Feba, uporedo sa mjesečnim turističko-poslovnim magazinom Visit BiH. Ovaj portal namijenjen je modernoj ženi ali i muškarcu. Čitateljima će ponuditi pregršt zanimljivih, korisnih i bitnih tema iz oblasti zdravlja, mode, ljepote, gastronomije i putovanja, a družit će se i sa poznatim ličnostima iz cijele BiH i regiona.


Stoga Vas pozivamo na druženje, mentoriranje, razmjenu iskustava poslovnih žena i sticanje novih poznanstava. Pripremite svoje vizitke, dobro raspoloženje i ... dođite u crno-bijeloj varijanti! Neka prihvatanje dress code- a za ovu priliku pokaže našu spremnost na druženje i uzajamnu podršku!

Molimo vas da dolazak obavezno prijavite na link OVDJE

ili pošaljete mail na pr.bih@bisnode.com


Druženja Kluba visoke pete u BiH su neformalna, besplatnai namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova  poznanstva,izmijeniti svoja iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnimproblemima u poslovnom okruženju.