• Bosna i Hercegovina
  • Group

Financijski riječnik

Pojmovi u financijskom riječniku su objašnjeni na način da svima budu jasni i razumni.

Na interesantan način je objašnjeno 425 pojmova koje sadrži Financijski rječnik najvažnijih ekonomskih pojmova, zajednički projekt preduzeća Bisnode iz Hrvatske, vodećeg ponuđača poslovnih informacija te udruge studenata Financijski klub. 

Rječnik je u potpunosti rad studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Članovi studentske udruge Financijski klub prikupili su i definirali pojmove, dok su studenti marketinškog smjera iste „preveli“ na način da budu jasni i razumni.


MOBILNA APLIKACIJA


Prevedite više od 400 pojmova na engleski, njemački ili kineski jezik!

Riječ je o edukativnoj aplikaciji koja sadrži gotovo 500 pojmova iz područja financija, računovodstva, marketinga i ekonomije, a koji su objašnjeni na jednostavan i svima razumljiv način. Mobilna aplikacija je nastavak printanog izdanja Financijskog rječnika najvažnijih ekonomskih pojmova, a idealna je za sve one koji imaju potrebu za jednostavnim objašnjenjima pojmova ili žele brz prijevod financijskih pojmova na engleski, njemački, kineski. 


POSTANITE KORISNIK

Mobilna aplikacija dostupna je za kupovinu. Ukoliko koristite iOS sistem, mobilnu aplikaciju potražite OVDJE, a ako koristite Android, aplikacija Vam ja dostupna OVDJE.