• Bosna i Hercegovina
  • Group

BISNODE SPEED NETWORKING - brzo i jednostavno do novih klijenata

Prvi ovogodišnji BISNODE SPEED NETWORKING održan danas u zgradi Networksa u Sarajevu opravdao je sve svoje epitete: bio je brz, zabavan i definitivno optimalan - jer gdje drugo možete u nešto više od dva sata upoznati 20 potencijalnih poslovnih partnera!

"Za mene je ovo bilo izvrsno iskustvo", izjavio je Eduard Đurasek iz kompanije R&S iz Sarajeva. "Ovo je moj prvi BSN i zaista mi se sviđa ovakav koncept. Uspio sam se upoznati sa novim ali i podsjetiti neke stare klijente naše kompanije koje nismo kontaktirali neko vrijeme da smo im na raspolaganju. Definitivno korisno utrošeno vrijeme." 

Zadovoljan je bio i Saša Rosić Milinković iz kompanije Lasta Travel, koji se zaputio iz Mostara radi ovog poslovnog susreta. "Zaista je vrijedilo doći. Bilo je vrlo intenzivno i neobično ali izuzetno korisno iskustvo. Već imam neke nove ideje za otvaranje tržišta, a novi kontakti su uvijek korisni."

Zadovoljni klijenti su najbolja preporuka, a osim korisnih kontakata svi su ponijeli i dobru  energiju sa ovog poslovnog druženja.

Stoga, vidimo se na slijedećem Bisnode Speed Networkingu!